Waarom korsetten sexy zijn

Het korset. Waarschijnlijk doet het je herinneren aan een tijd honderden jaren geleden. Waar vrouwen in grote hoepeljurken een onmogelijk strak korset droegen onder de jurk. Een korset dat zo strak zat dat ze amper konden ademen. In de wereldberoemde film Pirates of the Carribean worden er meerdere malen grappen over gemaakt. Vrouwen die een korset dragen kunnen niet eens ademen. Desondanks zijn er toch ook tegenwoordig nog vele voordelen aan het dragen van een korset. En het dragen van een korset betekent absoluut niet dat er vet moet worden weggewerkt en verborgen. In dit artikel bespreek ik de voordelen van het dragen sexy korset.

Praktische voordelen

Een van de eerste praktische voordelen die het dragen van korsetten met zich meeneemt is dat ze rugpijn verlichten. Niemand vindt het leuk om ouder te worden en uiteindelijk krijgen we meer pijn in onze gewrichten waaronder onze rug. Een korset kan hiermee helpen. Wat een korset doet is namelijk het lichaamsgewicht meer naar andere delen van het lichaam brengen waardoor de draaglast van de rug verlicht wordt. Een korset kan zelfs helpen als je een whiplash hebt opgelopen in een auto ongeluk. Het dragen van een korset zal tot een reductie van pijn, ongemak en stress lijden.

Een korset maakt je dunner en doet je sexier voelen. Wat zou het een mooie wereld zijn als we allemaal perfecte lichamen hadden. Maar dat is nou eenmaal niet zo. Veel van ons hebben moeite met ons gewicht en daar willen we graag wat aan doen. Maar tegelijkertijd willen we ook van het leven genieten. Een korset helpt zozeer vet te verbergen maar het helpt wel om je lichaam mooie vormen te geven. Daarnaast zijn korsetten ook fantastisch voor je borsten. Voor veel vrouwen is het niet gemakkelijk te perfecte beha te vinden. Wat een korset doet is dat het een fantastische lift en ondersteuning geeft voor je borsten. Op deze manier zullen je borsten gigantisch sexy uitkomen en zal je vriend of man op je springen.

Sexy

Korsetten zijn dan ook multifunctioneel. Ze kunnen gedragen worden met als doel sexy eruit te zien voor een romantische avond maar ze kunnen ook gedragen worden simpelweg voor de ondersteuning die ze bieden. Daarnaast zijn korsetten natuurlijk ook gewoon onder de kleren draagbaar en zal niemand die je het niet wilt laten zien het opvallen. Desondanks zal het korset je slanker laten doen voorkomen en dat terwijl niemand weet hoe je dat voor elkaar speelt. Schaf daarom snel een korset en aan voel je sexy.

About

No Comments

Leave a Comment