Een vaderschapstest om puur te leven

Een DNA vaderschapstest

Een vaderschapstest is de test voor mannen die de zekerheid willen van hun vaderschap. Niet alleen voor de zekerheid maar voor de gemoedsrust die het biedt! Ik ben zelf ook een vader die niet zeker was of ik de vader was van mijn kind. De relatie met mijn vriendin was beter dan ooit, maar er zijn tijden geweest waar we even pauze namen van elkaar. Daarbij gaven we elkaar de nodige vrijheid. Dus vandaar mijn onzekerheid over wie de vader is van ons kind. Een vaderschapstest leek mij hiervoor de best oplossing. Maar het is natuurlijk niet alleen mijn keus. Ik heb dit met mijn vriendin besproken en zij stemde ermee in. Om zo mijn gemoedstoestand te verbeteren.

Vaderschap is niet alleen DNA

Vaderschap is het opvoeden van je kind onder elke voorwaarde. Ik zorg en voed mijn kind samen met mijn vrouw vanaf de geboorte al op. Zelfs wanneer het DNA van het kind niet van mij zou zijn, zal ik wel voor het kind blijven zorgen. Dit hoort bij het vaderschap en het leven. Je kan niet zomaar een belangrijk persoon uit je leven sluiten alleen omdat het DNA niet overeenkomt met de mijne. Een goede vader zal zelfs in het slechtste geval nog voor een kind zorgen!

Rechtsgeldig of alleen voor de gemoedsrust

Niet iedereen verkeerd natuurlijk in mijn situatie, elke situatie is anders. Daarom bestaan er twee verschillende testen. Beiden hebben wel als doel om de vader te bepalen van het kind. De één kan wel in een rechtszaak gebruikt worden als bewijsmateriaal. De rechtsgeldige vaderschapstest is daardoor iets duurder dan de gemoedsrusttest. De gemoedsrusttest is alleen voor eigen gebruik en kan niet gebruikt worden in een rechtszaak. De testen worden in een laboratorium onderzocht. Het laboratorium voldoet aan de strengst mogelijke eisen. Hierdoor is de kwaliteit van de tests altijd uitstekend en betrouwbaar.

Testen voor de geboorte

Heb je zo je twijfels bij de zwangerschap van je vrouw en over wie de vader is? Dan kan je een prenatale vaderschapstest gebruiken. Deze moet dan tijdens de zwangerschap gebruikt worden. Zo een test is geheel zonder risico voor het kind en kan ten allen tijden van de zwangerschap toegepast worden. Zo kom je er direct achter of jij echt de vader bent van het kind.

Heb je nog vragen over de vaderschapstest? Stel deze via het contactformulier. Ik zal proberen zo snel mogelijk een reactie te sturen!

About

No Comments

Leave a Comment