Een canon printer om al je foto’s uit te printen!

camera canon printer

Sinds tijden ben ik weer eens begonnen met het nemen van foto’s! Een foto kan voor mij echt heel erg veel betekenen. Ik ben wel een beetje ouderwets want ik hou ervan om mijn foto’s fysiek te plaatsen in een mooi fotolijstje. Voorheen printte ik mijn foto’s uit via een normale printer maar sinds kort heb een prachtige canon printer! De printer is niet per se heel stijlvol hoor maar doet zijn werk echt super goed. Ik wil jullie daarom vertellen in dit blog waarom foto’s uit een foto printer mooier zijn dan foto’s uit normale printers of om foto’s te plaatsen op social media zoals Facebook en Instagram.

Normale en foto printers

Een canon printer is echt een super apparaat en ik kan hem ook nog eens prima gebruiken. Vroeger had ik een printer die niet te genieten was. Het opstarten van dat prehistorische apparaat duurde wel een ochtendje. En toen was hij nog niet paraat om een foto te printer. Daarvoor moest ik eerst een speciale tool downloaden om mijn foto’s uit te kunnen printen. Uiteindelijk heb ik daarvan genoeg gekregen en heb ik dat ding naar grofvuil gebracht. Ik wilde niemand anders het aandoen om dat ding in zijn bezit te krijgen. Maar even terug naar de nieuwe canon printer die ik heb aangeschaft. De printer is een fotoprinter waarvoor ik wel speciaal papier nodig had. Maar wat een plaatjes zijn het!

Geen Facebook en Instagram meer!

Ik heb genoeg van al die niets betekenende foto’s op social media. Er wordt zoveel op social media geplaatst wat totaal geen betekenis heeft voor degene die de foto plaatst. Vaak plaatsen ze foto’s gewoon om het plaatsen en niet om de betekenis die erachter zit. Ik hou daar totaal niet van en ben nu echt van plan om de foto’s die veel voor mij betekenen uit te printen en in mooie foto lijstjes te plaatsen. Voordelen hiervan zijn dat als je thuis bent ten allen tijden je prachtige foto’s kan bezichtigen.

Super snel!

De canon printer is echt super snel en levert foto’s waar je echt super blij van wordt. De kwaliteit is namelijk haarscherp. Wat ook een leuke feature is dat de printer foto’s vanaf je smartphone of tablet kan printen. Dus als je een leuke foto hebt gemaakt op een avond kan je diezelfde dag nog de foto’s uitprinten.

Heb jij nog tips over camera’s of foto printers? Laat het mij weten via het contactformulier

About

No Comments

Leave a Comment