Puur leven is je afval scheiden!

afvalcontainer huren

Je kunt nog zo puur eten en leven, als je je afval niet scheidt, draag je niet bij aan een beter milieu. En zonder een goed milieu hebben we geen wereld meer. En zonder wereld kun je ook niet meer puur leven. Zo is het cirkeltje rond. Zorg daarom dat je je afval scheidt. Of je nu particulier bent of een bedrijf hebt. In het laatste geval kan je het best een afvalcontainer huren. Dan wordt de verwerking voor je gedaan en draag jij bij aan een pure wereld!

Geef het goede voorbeeld

Als bedrijf zijnde heb je naast het ondernemerschap ook een voorbeeldfunctie in de plaats waarin je onderneemt. Zo maak je als bedrijf vaak een grotere impact op het milieu dan een eenpersoons-huishouden. Nu Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen steeds belangrijker wordt, kan je maar beter meebewegen en het goede voorbeeld geven aan de mensen en andere bedrijven om je heen. Laat als bedrijf zijnde zien dat jij ook weet wat puur leven is. Begin met het scheiden van je bedrijfsafval en laat de verwerking over aan de professionals.

Afvalcontainer huren

Ga je verbouwen? Ook dan kan je verschillende soorten afvalcontainers huren. Denk o.a. aan afvalcontainers voor de volgende afvalsoorten:

  • Bouw afval
  • Grofvuil
  • Puin
  • Tuinhout
  • Tuin afval
  • Grond
  • Dak afval

Je kunt afvalcontainers huren in verschillende formaten, beginnend vanaf 3m3. Deze kleine afvalcontainers zijn zeer geschikt voor kleine klussen en projecten. De grote container van 10 m3 is te huren in open of gesloten variant. Zo kies je de maat die past bij de klussen die je hebt. En voor je bedrijfsafval heb je natuurlijk een vast formaat, afhankelijk van hoeveel afval je per soort produceert.

Voor een pure en leefbare wereld

Ben je al overtuigd? Goed zo! Want zonder jou kunnen we deze wereld niet puur en leefbaar houden. Heerlijk kunnen genieten van lekker eten, biologisch en lokaal geteeld. Of er voor zorgen dat de wereld nog leefbaar is voor je kinderen, kleinkinderen en achter-kleinkinderen. Want wie vooruit denkt, kan problemen voor zijn. En als mens en bedrijf zijnde hebben we allemaal onze verantwoordelijkheid hier voor te dragen. Het belang van afval scheiden is iets wat in Nederland al goed doorgedrongen is, maar nog steeds verbeterd kan worden. Ken jij andere ondernemers of mensen die hier nog niet aan mee doen? Overtuig ze dan van het belang! Zo helpen we elkaar een beter mens te worden en steeds puurder te leven.

About

No Comments

Leave a Comment