Alles over TV liften

TV-liften

’s Avonds na een lange dag werken is er niks fijner dan op de bank te ploffen of om in bed te kruipen en de laatste uurtjes van de dag af te sluiten met een tv programma of filmpje. Een beetje zappen of bingewatching op zijn tijd is gewoon erg fijn. Maar soms loop je tegen het probleem aan dat je heerlijk onderuit gezakt zit of ligt in je bed en dat de tv niet op een hele fijne hoogte staat. Bij veel mensen staat de tv op een meubel of hangt aan de muur maar is helaas niet verstelbaar. Ooit gehoord van TV liften? Deze gaan vanaf vandaag jouw leven helemaal veranderen!

Tv liften?

Een lift voor je tv bedoel je? Een lift voor je tv bedoel ik ja! TV liften bestaan al een tijdje maar zijn op een of andere manier nog redelijke onbekend. En dat vinden we zonde! Deze uitvinding maakt ons luie leventje namelijk een stukje makkelijker. Lig je eindelijk heerlijk op de bank of in je bed dan hoef je vanaf nu je houding niet meer aan te passen. Dat laat je gewoon de tv vanaf nu doen.

Een TV lift is zoals de naam het al zegt een lift voor de tv. De TV lift wordt bevestigd aan de muur waarna de tv eraan wordt bevestigd. Eenmaal bevestigd kun je vanaf de bank of het bed de tv hoger of lager zetten. Precies in de houding die voor jouw op dat moment fijn is. Zit je de volgende dag weer op de bank en heb je net een andere fijne houding gevonden dan kun je, je tv daar weer op aanpassen. Simpel hè?!

Soorten TV liften

Een TV lift kun je in principe in iedere winkel kopen waar ook tv accessoires worden verkocht. Dit product valt namelijk ook onder de categorie accessoires. Een TV lift is verkrijgbaar in twee soorten, de smalle TV lift en de brede TV lift.

De smalle TV lift is een smalle ophanging met een iets breder gedeelte voor je TV. Dit product is eigenlijk geheel onzichtbaar waardoor het lijkt alsof je TV zweeft. Het smalle gedeelte wordt vaak als minder storen ervaren. De brede lift valt vaak iets meer op maar kan je ruimte net een andere uitstraling geven. De brede TV liften hebben vaak een mooi design waar de TV als het ware in verwerkt wordt. Een echte eyecatcher voor mensen die van iets meer houden. Zowel de smalle als brede lift is in principe geschikt voor iedere muur als er maar een goede ophangingsmogelijkheid is.

About

No Comments

Leave a Comment