Trouwauto huren voor pure trouwfoto’s

Trouwauto huren

Binnenkort gaat een vriendin van me trouwen. Ik was met haar aan het praten over haar plan voor de bruiloft. Ze willen een klein en bescheiden feest. Het wordt een privé-ceremonie en daarna een klein feest voor vrienden en familie. Waar ze wel willen uitpakken is met de trouwfoto’s. Dat vindt mijn vriendin erg belangrijk, want zo heeft ze mooie herinneringen voor later! Ze heeft al een prachtige jurk uitgezocht, en haar toekomstige man een mooi pak. Waar ze hem mee wil verrassen is door een trouwauto te huren! Een trouwauto huren was nog niet zo makkelijk, want welk type auto vindt haar man tof? En welke auto staat mooi op de trouwfoto’s? Ik heb haar geholpen met wat onderzoek doen, en de resultaten heb ik hieronder geschreven! Hopelijk kan het van hulp zijn voor mensen die in de toekomst een trouwauto huren!

De klassieke trouwauto huren

Mijn vriendin wil graag een klassieke trouwauto huren. Ze heeft een prachtige klassieke jurk, en een oude James Bond-achtige auto in zilver of crème lijkt haar prachtig bij haar jurk. Op deze website kun je klassieke trouwauto’s huren. Een klassieke Rolls Royce of een Bentley zijn erg mooi, maar hebben wel een dicht dak. Voor een cabriolet-variant kun je uitwijken naar een klassieke Volkswagen Kever of een Ford Mustang. Vooral de laatste is een stoere auto die prachtig staat op foto’s, maar waar haar man ook bij weg zal kwijlen!

Exclusieve trouwauto huren

Waar de man van mijn vriendin waarschijnlijk heel enthousiast over zou zijn is een exclusieve auto. Een trouwauto huren die exclusief is gaat bijvoorbeeld in de richting van een Ferrari, Porsche of Lamborghini. Deze auto’s zijn natuurlijk supervet, en iedereen wil daar wel een rondje in rijden. Of het de perfecte trouwauto is om te huren ligt aan de persoonlijkheden van de bruid en bruidegom. De man van mijn vriendin zal zo’n auto prachtig vinden. Mijn vriendin zal hem minder snel huren verwacht ik, omdat zo’n auto uit de toon valt op haar trouwfoto’s!

Met of zonder chauffeur een trouwauto huren

Tot slot moet je nog nadenken of je de trouwauto puur wilt als decoratie, of echt als vervoermiddel voor je hele trouwdag. Je kunt namelijk een trouwauto huren met of zonder chauffeur. Als je de auto puur als decoratie voor op de trouwfoto’s wilt, en het niet een te dure auto is, dan zou ik een auto zonder chauffeur huren om kosten te besparen. Als je wel rondgereden wilt worden, of bijvoorbeeld een limousine huurt, dan raad ik je aan om te gaan voor een trouwauto huren met chauffeur!

Welke trouwauto je uiteindelijk huurt, ik hoop dat je een fantastische bruiloft hebt!

About

No Comments

Leave a Comment