Zo puur mogelijke hondenvoeding van Royal Canin

Royal Canin

Mijn hond heeft al sinds hij klein is een huidprobleem. Als hij bepaalde voedingsstoffen binnenkrijgt, krijgt hij een allergische reactie. Al snel kwamen we er achter dat mijn hond een voedselallergie heeft. Dit was wel even schrikken, want ik wil absoluut niet dat mijn hond pijn heeft! Gelukkig had de dierenarts een snelle oplossing voor dit probleem. Mijn hond kon gewoon niet tegen het standaard dierenvoeding. Hij moest hypo allergeen voedsel krijgen! Gelukkig is dit heel makkelijk verkrijgbaar. Zelf zijn wij het merk Royal Canin gaan inkopen. Royal Canin is ontstaan als dierenvoedsel merk, nadat de oprichter zelf een oplossing voor zijn hypoallergene hond wilde zoeken. Hij ontwikkelde hypo allergene hondenvoeding, die ze tot vandaag de dag nog steeds verkopen!

Hypo allergene hondenvoeding van Royal Canin

Omdat mijn hond zoveel huidproblemen had door zijn allergie, hebben we gekozen voor een goed merk. Royal Canin is voor onze hond het beste merk voedsel, omdat het een compleet dieet pakket voor honden met allergie aanbiedt! In dit pakket zitten verschillende soorten voedsel die voor specifieke moment op de dag zijn. In het voedsel zitten stoffen die het vochtverlies via de huid minimaliseren, en de beschermende werking van de huid versterken. Ook zit er Omega-3 in het voedsel van Royal Canin. Dit stofje zorgt voor een ontstekingsremmende reactie, mocht mijn hond toch ooit ergens op reageren wat hij per ongeluk heeft gegeten. Tot slot zorgt het voedsel voor een evenwichtige darmflora, en heeft mijn hond dus een zeer gezonde stoelgang! Al met al is het Royal Canin hypo allergene voedsel de perfecte maaltijd voor mijn lieve hond! Sinds hij Royal Canin voeding eet, heeft hij geen allergische reactie meer gehad!

Ook ander voedsel voor mijn trouwe viervoeters

Ik heb nog een hond, die gelukkig geen last heeft van allergische reacties op voedsel! Voor deze hond kan ik ook op Royal Canin vertrouwen. Het merk is namelijk gespecialiseerd in het optimaliseren van voeding voor elk diertype. Er zijn zoveel verschillende honden! Je hebt verschillende grootte’s, verschillende gebitten, verschillende leeftijdscategorieen, verschillende energie levels, en ga zo maar door. Zo heeft Royal Canin bijvoorbeeld bepaalde brokken die zachter zijn voor puppies. Zo doen de pas doorgekomen tandjes minder pijn bij het eten. Ook voor oude honden die minder goed kunnen kauwen zijn er lichtere en kleinere brokken! Voor energieke honden zijn er brokken die meer calorieën bevatten. Kleine, langzame hondjes moeten die niet eten, anders worden ze veel te dik. Voor elke hond is er wel een perfecte type voedsel, en Royal Canin helpt je om uit te zoeken wat jouw viervoeter nodig heeft!

Ik ben ontzettend fan geworden van Royal Canin, en ik geef mijn honden nooit meer wat anders!

About

No Comments

Leave a Comment