Kleine moeite, groot gebaar! Zo pak je uit tijdens sinterklaas

Als ondernemer wil je, je personeel graag laten weten dat je ze waardeert en dat je blij bent met de energie en motivatie die ze in jouw bedrijf stoppen. Perfecte gelegenheden om je dankbaarheid te tonen zijn door geschenken te geven tijdens de feestdagen zoals Kerst en misschien ook wel Sinterklaas. Toch kan zo’n idee behoorlijk in de kosten lopen, zeker als je een grote onderneming draait. Gelukkig hoeft een geschenk niet altijd duur te zijn en gaat het bij je personeel alleen al om het gebaar. Daarom hebben we hier een aantal kleine en betaalbare geschenken op een rij gezet die alsnog zullen aanvoelen als een groot gebaar.

Een persoonlijk cadeau

Wist je dat je personeel ook heel blij kan worden van een persoonlijk cadeau en dan hoeft het geen eens heel groot of duur te zijn. Sinterklaaspresentjes voor je personeel in de vorm van een gedicht of een persoonlijk kaartje op de deurmat met een kleinigheidje erin zullen soms zelfs nog meer gewaardeerd worden dan een groot en onpersoonlijk cadeau waar het personeel eigenlijk net niks aan heeft. Schrijf een klein gedichtje met een aantal punten die echt alleen gaan over die persoon. Een leuke anekdote of een grappig moment die jullie samen hebben beleefd. Ook een gezamenlijk gedicht waarin ieder van het kantoor wordt benoemd valt meestal zeer goed in de smaak.

Een heerlijke chocoladeletter

Tijdens sinterklaas is er een cadeautje wat altijd goed scoort en ook altijd goed zal blijven scoren bij je personeel en dat is de chocoladeletter. De chocoladeletter is gewoon iets wat erbij hoort tijdens sinterklaas, net zoals de kerststol bij tijdens de kerstdagen. Uiteraard kun je de chocolade letter een beetje laten pimpen bij een chocolaterie bij jou in de buurt om het gebaar nog groter te maken. Laat het versieren of koop een gevulde chocolade letter. Benieuwd naar welke mogelijkheden er nog meer zijn wat betreft chocolade letters kopen voor je personeel? Neem dan eens een kijkje op de website van Tezet.nl.

Een sinterklaas ontbijt of -brunch

Het kerstontbijt ken je waarschijnlijk wel al maar ben je ook al op de hoogte van het sinterklaasontbijt? Waarschijnlijk nog niet! Wist je dat gezamenlijk ontbijten om kantoor de sfeer op de werkvloer zeer ten goede doet? Pak daarom niet alleen tijdens kerst uit met een ontbijt (of brunch) maar ook tijdens sinterklaas. Zorg voor heerlijke roomboter letters, gevulde speculaas, pepernoten en alles wat hier voor de rest bij past. Wedden dat dit een groot succes wordt?!

About

No Comments

Leave a Comment