Dit maakt mij het allervrolijkst

schoudertassen

Vroeger ging ik altijd met mijn oma op stap. We gingen dan de hele dag de hort op en leuke dingen doen. Maar omdat ik klein was had ik snel honger en knoeide ik veel met eten. Gelukkig had oma altijd wel een mueslireep en doekjes in haar tas. Sindsdien ben ik gek op tassen; ik zag mijn oma’s tas altijd als een magische zak waar van alles uit kwam en precies op het moment dat je het nodig had. Waarom ik nog meer van goede, mooie tassen hou? Lees het hier.

Fleurt je outfit op

Ten eerste is een tas gewoon een geweldig accessoire. Het maakt je outfit een stuk leuker als je een mooie tas draagt. Ik hou vooral van kleurrijke exemplaren, omdat ik vaak basic outfits draag. Als ik dan zo’n statement tas erbij draag, is de outfit gelijk een stuk hipper. En als ik naar mijn werk ga, draag ik bijvoorbeeld liever wel een basic en netjes model. Kortom; het kan je outfit heel anders maken en je hoeft je er niet voor om te kleden.

Het is handig

Bovendien is een tas natuurlijk heel handig. Je hebt ze in allerlei verschillende maten en met of zonder veel zijvakjes. Persoonlijk ben ik wel een fan van zijvakjes. Handig voor je kleingeld, je oorbellen of andere kleine dingetjes die je snel kan kwijtraken. Als ik zonder tas loop voel ik me ook altijd een beetje naakt. Ik gebruik mijn tas namelijk zo vaak!

Mijn favoriet

Vooral schoudertassen zijn mijn favoriet. Het draagt veel comfortabeler dan een tas in je hand houden. Je hebt met een schoudertas namelijk gewoon beide handen vrij. Dit is voornamelijk handig met winkelen, wat ik nogal vaak doe. Daarnaast is een schoudertas ook veel beter voor je postuur dan een handtas. Met een handtas zijn mensen snel geneigd om een beetje naar 1 kant te leunen. Dit kan ervoor zorgen dat je dat vaker gaat doen en dit is absoluut niet lekker voor je lichaam. Natuurlijk is een rugzak het allerbeste voor je houding, maar deze zijn meestal toch net zo hip en leuk.

Aanrader

Een aanrader zijn de schoudertassen van Marington. Ik kwam ze laatst tegen op het internet en heb er gelijk eentje besteld. Ze hebben veel verschillende modellen en stijlen dus er is voor ieder wat wils. En ook voor elke gelegenheid! Voor het uitgaan wil je namelijk misschien liever een klein schoudertasje en voor dagelijks gebruik is een grotere (vind ik) wat handiger. Ik moet ook bekennen dat ik er niet één, maar twee heb besteld haha! Maar ik ben er erg tevreden mee. Dus heb je ook zo’n tassenverslaving als ik? Neem dan snel even een kijkje op hun website.

About

No Comments

Leave a Comment