Puur natuur: verzorging voor een zuivere huid

collistar

Mijn huid is heilig. Het is mijn meest prominent aanwezige lichaamsdeel. Mijn huid bepaalt voor een groot deel mijn uitstraling. Ook al voel je je bijvoorbeeld mentaal top fit, je huid kan je er vermoeid en niet uitgerust laten uitzien. Daarnaast beschermt je huid huid je tegen schadelijke invloeden van buiten af, maar je moet ook zelf je huid goed beschermen. Ik vraag het me vaak af: onze huid is zo belangrijk op zo veel verschillende vlakken, maar waarom smeren we er dan zo veel troep op? Wil jij ook van deze nare gewoonte af? Lees dan deze blog met tips voor huidverzorgingsproducten die puur natuur zijn!

Een frisse blik

Een stralende en natuurlijke uitstraling begint met een uitgeruste blik. Om dit te realiseren is voldoende slaap en een goede nachtrust natuurlijk essentieel. Maar wat doe je als je eens een nachtje niet zo goed hebt geslapen, als je iets te laat naar bed bent gegaan of als je een ochtend extra vroeg je bed uit moet gaan? Soms wordt je gewoon wakker met donkere kringen of wallen onder je ogen. Een goede oogcrème kan op dit soort momenten een echte uitkomst bieden.

Ik kan de Eye Contour Balm-gel van Collistar in dit soort gevallen zeker aanraden. Deze balsam, uit de collectie ‘Natura’ van dit dermatologische merk is echt een must-have! De innovatieve formule brengt niet alleen weer straling in de ogen terug en werkt niet alleen direct tegen vermoeidheid. De balsem helpt ook om wallen en donkere kringen onder de ogen te voorkomen. Dit product kun je dus dagelijks gebruiken, ook al heb je goed geslapen. De natuurlijke ingrediënten zoals stevia en bosbessen geven je een frisse blik en hydrateren de huid. Daarnaast trekt het product snel in en het fungeert gelijk ook als een goede primer voor je oog make-up. Wat dit product helemaal top maakt is de eco-vriendelijke verpakking.

Een gave huid

Heb je last van een onzuivere huid? Dit kan de natuurlijke glans in je gezicht behoorlijk belemmeren. Zelf heb ik hier een tijd lang erg last van gehad. Hoewel ik diverse middelen kreeg voorgeschreven die de onzuiverheden goed bestreden, bleef ik achter met een onrustige huid vol met vlekjes en rode plekjes. Een product wat mijn gezicht heeft gered is een hele pure, medische aloë vera gel: Alhydran. Deze crème heeft alle roodheid uit mijn gezicht doen verdwijnen en heeft een extreme hydraterende werking.

collistar

Ik had het nooit durven dromen, maar mijn huid is zo verbeterd dat ik tegenwoordig geen eens meer een foundation of BB-cream gebruik. Ik rock nu dagelijks de au naturel-look!

About

No Comments

Leave a Comment