Puur genieten: buiten werken en recreëren

Polo shirt

Wat is het, nu al, lekker weer hé! Kan jij ook niet wachten om er weer op uit te gaan? De winter zorgt er toch altijd weer voor dat we liever binnen activiteiten ondernemen. Toch is een frisse winterwandeling ook altijd lekker. Maar daar is het dus nu te laat voor. De lente is er eigenlijk al! Dus trek je polo shirt aan en ga naar buiten. Eerst ga je natuurlijk de dingen doen die moeten: het gras maaien, de tuinmeubels schoonmaken en het terras schrobben. Maar daarna… kan het grote genieten gaan beginnen!

Want er zijn zoveel leuke dingen te doen!

Hier en daar worden de eerste bloemententoonstellingen al georganiseerd. Bijvoorbeeld de Lentetuin in Breezand. Maar je kunt ook lekker naar het strand om een flinke wandeling te gaan maken. Durf jij al op je blote voeten door de branding te lopen? En wat denk je van een buitenrit te paard. Dat is pas echt genieten! Je paard zal ook blij zijn dat hij zijn benen weer eens even flink mag strekken. Want zo’n stal is warm en comfortabel, maar de buitenlucht is toch het fijnst!
Polo shirt

Neem eens golflessen

Ik hoor van veel mensen om me heen dat ze verzot zijn op golf. Ze zijn zoveel mogelijk op de baan te vinden en kunnen er echt van genieten om iedere keer weer hun eigen records te verbreken. Maar golf is niet zomaar iets. Daar komt nog een hele techniek bij kijken. Golflessen worden dan ook zeker aangeraden. Je kunt hierover informatie opvragen bij de lokale golfclub. En dan, voor je het weet, sta je in je polo shirt op de golfbaan. Heerlijk in het zonnetje, zonneklep mee en genieten maar! Het leukst is het natuurlijk om dit samen met vriendinnen te doen. Je kunt dan ook nog van elkaar leren (en je bent niet de enige kneus op de baan).

Vind je het nu nog te koud voor echte buitenactiviteiten?

Maak dan een lijstje van de dingen die je dit voorjaar en deze zomer wilt gaan doen. Je hebt ieder jaar, in de herfst, weer allerlei dingen niet gedaan die wel op je lijstje stonden. Probeer dit jaar je lijstje eens helemaal af te werken. Dat lijstje kan lopen van het leeghalen van je dakgoten tot het bezoeken van diverse dierenparken. Zeet er dus praktische dingen op, maar ook de dingen die ontspanning geven. Zo komt het vast goed met jouw voorjaar en zomer!

About

No Comments

Leave a Comment