Een goede bureaustoel: dat scheelt nogal puur!

Bureaustoel

Het maakt eigenlijk niet uit welke bureaustoel je kiest. Als jij er maar goed op kunt zitten. En als je er maar lang op kunt zitten. Want even 5 minuten dat kun je op iedere stoel wel volhouden. Maar een hele dag aan het werk… dat is andere koek. Je zult dan echt even moeten proefzitten in verschillende stoelen. Zo vind je precies die stoel die goed bij jou, je werk en je werktijden past. Er is natuurlijk niets zo vervelend als niet aan het werk kunnen omdat je zo’n pijn in je rug hebt. Maar een goede bureaustoel doet meer!

Een goede bureaustoel heeft ook andere voordelen

Natuurlijk zorgt een goede stoel ervoor dat je beter zit. Maar wist je ook dat je door het juist instellen van je bureaustoel minder last kunt hebben van je heupen en je billen? Een goede stoel moet niet te hard en niet te zacht zijn. Eigenlijk net als je hoofdkussen. En net als bij je hoofdkussen zijn de voorkeuren heel persoonlijk. Dus het is leuk als je werkgever voor het hele bedrijf nieuwe stoelen aanschaft, maar zolang deze niet goed worden ingesteld heb je daar eigenlijk geen voordelen van. Het best zou zijn om iedere werknemer zijn of haar eigen stoel te laten uitkiezen. Maar dat komt helaas maar zelden voor.
Bureaustoel

Gelukkig mag je thuis wel altijd zelf kiezen

En dat is fijn. Zeker als je, net als ik, vanuit huis werkt, is het goed om te investeren in een goede bureaustoel. Zo’n stoel verdient zichzelf namelijk terug. Doordat je goed zit, kun je je beter concentreren. Doordat je je beter kunt concentreren krijg je meer werk gedaan. En doordat je meer werk gedaan krijgt, verdien je meer. Eigenlijk heel simpel allemaal. En dat door een stoel!

Een goede bureaustoel is een investering in jezelf

Dus zoek voor jezelf een goede stoel uit en het liefst ook een goed bureau. Het liefst een bureau dat in hoogte verstelbaar is, al dan niet elektrisch. Heb je geen plaats voor een los, groot, bureau, zet dan een goede bureaustoel bij de keukentafel of op je werkplek. Zo zorg je voor de meest optimale omstandigheden voor je werk. Spreek ook met je gezin of huisgenoten af dat het echt jouw stoel is. En dat ze dus niet aan de instellingen moeten komen. Zij hebben andere stoelen en ander speelgoed waar ze zelf mee aan de gang mogen.

About

No Comments

Leave a Comment