Puur en echt: ook kleding en schoenen!

Nubikk

Als je lekker wilt leven, dan kies je natuurlijk voor zoveel mogelijk pure producten. Denk dan aan onbespoten groenten, scharrelvlees van de echte slager en zo veel mogelijk onbewerkt voedsel. Geen pakjes en zakjes, maar lekker alles zelf maken. Maar hoe zit dat met kleding, schoenen en je andere spullen? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alles zo natuurlijk mogelijk te houden. Maar puur wil ook zeggen dat het écht is. De schoenen van Nubikk bijvoorbeeld zijn geïnspireerd op street-life. Dus op het dagelijkse leven in al zijn charme. Daarbij zijn de kleuren van deze schoenen zo neutraal en puur mogelijk gehouden. Zodat jij altijd wel een manier weet te vinden om deze schoenen te combineren met de rest van je outfit.
Nubikk

Puur hoeft niet altijd “geitenwollensokken” te zijn

Puur klinkt een beetje ouderwets, saai en ja, geitenwollensokken. Maar dat hoeft dus helemaal niet. Kijk bijvoorbeeld ook eens goed naar de herkomst van de kleding en schoenen die je op het oog hebt. Door schoenen en kleding aan te schaffen die binnen Europa worden geproduceerd, kun je er vanuit gaan dat deze door goede bedrijven worden geproduceerd. Er worden dan geen kinderen uitgebuit en de werknemers werken onder goede omstandigheden. Dat kan al heel puur zijn.

Hippe kleding en schoenen met een verhaal

Het is altijd mooi om het verhaal achter jouw kleding en schoenen te weten. Waarom zijn deze op deze manier ontworpen en geproduceerd? Zit er een speciale boodschap achter? Door je te verdiepen in bepaalde merken en deze dan ook aan te schaffen, kun je ervoor zorgen dat schoenen en kleding met een goede boodschap meer bekendheid krijgen. En denk je dat deze kleding en schoenen altijd veel duurder zijn? Dat hoeft dus helemaal niet. De kwaliteit is sowieso beter en dus doe je langer met deze schoenen en kleding. Laat dat vooral meewegen in je beslissing.

Combineer steeds op een andere manier

Je hebt heus niet heel veel kleding en schoenen nodig (al denken wij vrouwen graag van wel). Maar combineer de inhoud van je kledingkast eens op een andere manier met elkaar. Dus niet alleen het standaard setje dat je hebt aangeschaft. Combineer op verschillende manieren met andere kleding. Kan die trui niet ook hartstikke leuk op een rokje? En wat denk je van sneakers onder je pak? Door steeds nieuwe combinaties te maken, zorg je ervoor dat je minder kleding en schoenen nodig hebt.

About

No Comments

Leave a Comment