Een project om puur te leven

hillhouttuinhout.nl

De tijd van het jaar om nieuwe projecten te straten is misschien voorbij, want helaas de winter is alweer daar. Niet elke projectmanager zoals ik zelf kijkt daar zo tegenaan. Ik vind namelijk dat je door het hele jaar heen projecten kan blijven uitvoeren. Zo ben ik laatst begonnen met een nieuwe project in de tuin. Ik heb mijn hele tuin gerenoveerd om er een prachtige plek van te maken. Maar als eerst had ik een leverancier nodig van hout. Daarvoor ben ik bij een van de dichtstbijzijnde groothandels geweest met daarnaast ook een mooie website genaamd hillhouttuinhout.nl. De heren bij hillhout hebben mij uitstekend geholpen met het kiezen van het juiste hout voor elk onderdeel van mijn tuin.

Het project in delen

Mijn project bestond uit vier onderdelen. Ten eerste was ik van plan om een terras aan te leggen die aan het verlengde van mijn woonkamer zou liggen. Mijn idee hierachter was dat ik dan een  hele grote woonkamer zou hebben. Maar wat ik daarbij mijzelf ook moest bedenken was het feit dat ik graag buiten zou willen zitten zonder natgeregend te worden. Dus moest er ook een soort overkapping worden gebouwd. Dat is dus het tweede onderdeel van mijn renovatie. Ten derde wilde ik een mooie blokhut plaatsen in een hoek van de tuin. Daarbij probeerde ik wel een blokhut te vinden die goed zou passen bij de rest van mijn tuin. Het moest met elkaar in verhouding staan. Ten vierde ben ik gaan kijken naar nieuwe schuttingen. Mijn schuttingen waren al oud en op veel plekken aan het vergaan. Dus moesten er ook niet schuttingen geplaatst worden. Zo ziet mijn tuinproject eruit!

De start van het project

Ik kan aardig klussen, maar om zo een grote renovatie uit te voeren binnen een mooie tijd zou ik hulp bij nodig hebben. Gelukkig ken ik een aantal klussers uit de buurt die voor een mooi bedrag mij zouden willen bijstaan met de renovatie van mijn tuin. Het zou namelijk mooi zijn als dit allemaal klaar zou zijn voor het echte koude winter weer. Het project heeft in totaal drie weken geduurd. De levering van het hout was echt top en op tijd. Binnen een week had ik alle producten binnen van hillhouttuinhout.nl. Ik ben niet snel te spreken over een bedrijf maar over Hillhout ben ik zeer tevreden. Dus als je zelf van plan bent te gaan klussen in de tuin of een hele renovatie laat uitvoeren? Dan is hillhouttuinhout.nl het adres.

About

No Comments

Leave a Comment