Malibu 1l is er voor het vakantiegevoel thuis

Het is natuurlijk ontzettend balen dat (bijna) alle vakanties dit jaar niet door konden gaan. COVID-19 heeft wereldwijd roet in het eten gegooid. Maar dat wil niet zeggen dat je niet kunt genieten in je eigen huis. Bestel Malibu 1l en maak er je eigen heerlijke cocktails mee. Natuurlijk ga je hier niet iedere avond mee experimenteren, maar zo af en toe is een cocktail met Malibu wel erg lekker. Zeker als je een keer wat anders doet met je Malibu 1l. Om te beginnen bestel je de Malibu 1l natuurlijk gewoon online. Volledig Corona-proof dus. En ook nog eens voor een prima prijs! En dan kun je als een ware cocktailmixer de meest lekkere cocktails gaan ontdekken.

Mailibu 1l voor de lekkerste cocktails

Wat denk je van deze cocktails met Malibu 1l?

Piña Colada

De meest bekende Malibu-cocktail ever. Dit heb je ervoor nodig:

– 50 ml Malibu
– 75 ml ananassap
– 25 ml kokosroom

Doe de kokosroom en de Malibu samen met een flinke handvol ijsblokjes in een cocktailshaker en shake tot het een lekker romig geheel is met crushed ice. Giet het mengsel in een mooi glas en top dat af met het ananassap. Heb je toevallig nog wat schijfjes (verse) ananas liggen? Gebruik deze dan als heerlijke decoratie.

Mailbu framboos en mango

Dit is een echte tropische cocktail. Wat je ervoor nodig hebt?

– 45 ml Malibu
– 45 ml mangosap
– een paar frambozen
– een schijfje mango

Pak je cocktailshaker er maar weer bij en vul deze met flink wat ijsblokjes. Giet de Malibu en het mangosap erbij en schudden maar. Giet het mengsel door een zeef in een mooi glas en maak het glas mooi met een schijfje mango en de frambozen. Cheers!

Raspberry HotShot

Een shotje met pit! Hier heb je voor nodig:

– 10 ml Malibu
– 5 ml citroensap
– 5 ml suikersiroop
– 3 frambozen
– 2 druppels hot sauce

Zorg dat je je shotglas in de vriezer zet zodat het glas goed koud is voor je het gaat gebruiken. Kieper alle ingrediënten in je cocktailshaker (ook de frambozen!) en shake flink. Giet het mengsel daarna in een flink gekoeld shotglas. Klaar!

Kies Malibu als ingrediënt voor de meest spannende cocktails

Maar ook een Malibu Cola blijft natuurlijk een goed idee. Je kunt met Malibu 1l een hele tijd vooruit, maar let op: als bekend wordt dat jij heerlijke cocktails maakt, kun je maar beter groot inslaan. Straks, als er weer feestjes gegeven mogen worden, steel jij vast de show!

About

No Comments

Leave a Comment