Alvast de volgende zomervakantie plannen

Het is absoluut niet het beste jaar voor op vakantie gaan. Eigenlijk is het gewoon algemeen niet het beste jaar. Door de pandemie zitten we ontzettend veel thuis en zijn er nog maar weinig leuke dingen te doen. De afgelopen zomervakantie gingen veel mensen nog een weekje weg, maar veel mensen moesten ook halsoverkop de vakantiebestemming weer verlaten als dat land een oranje of rode reiswaarschuwing kreeg. Tijdens de herfst gingen we de tweede golf in en momenteel ziet het er niet naar uit dat velen van ons op wintersport kunnen. Toch is er hoop. Er worden vele goede resultaten met de vaccins geboekt en waarschijnlijk begint het vaccineren aan het begin van volgend jaar. Daarom kunnen we wel alvast vooruitkijken naar vakanties in de volgende zomer. In dit artikel bespreken we leuke vakantie ideeën voor de zomer van 2021.

Alles kan in Europa

Alhoewel we optimistisch zijn over de vakantiemogelijkheden in de zomer van 2021 zullen we nog niet aanraden om een intercontinentale vlucht te boeken. Een beter idee is om binnen Europa op vakantie te gaan. En dat is ook niet erg. Want Europa heeft alles te bieden wat je maar wilt. Als je graag naar een warm, tropisch strand wilt dan zijn er meer dan genoeg mogelijkheden in Spanje, Griekenland en Italië. Wil je sportief gaan doen in de bergen? Dan zijn er altijd de Alpen. Ook als je liever naar een kouder klimaat gaat zijn er meer dan genoeg opties. Denk aan het prachtige IJsland of Noorwegen en Zweden.

Met het gezin op de camping

Ga je graag kamperen? Dat is ontzettend leuk om samen met het gezin te doen. Als je met de kinderen gaat is het fijn om op een veilige en leuke gezinscamping te zitten met natuurlijk een groot zwembad. Een goede optie is de camping cypsela in de Spaanse Costa Brava.

De Alpen in

Deze pandemie heeft weer uitgewezen hoe belangrijk het is om gezond te leven. Daarom kunnen we een zomervakantie in de Alpen ook ontzettend aanraden. Menig Nederlander gaat natuurlijk graag tijdens de winter op wintersport. Maar in de zomer zijn de Oostenrijkse of Zwitserse alpen ook fantastisch. Je kunt gaan hiken, raften, klimmen enzovoorts. Als je ook een strandvakantie wilt dan is het Zuiden van Zwitserland een goede optie. Hier liggen prachtige meren en kun je ook naar de zee van Italië rijden terwijl je ook gewoon in de bergen blijft.

About

No Comments

Leave a Comment