Industriële douchewand met blauwachtige tegels.

douchewand tegels

Altijd wel eens een droombadkamer willen hebben? Ja het is lastig. Welke stijl past bij jullie en voor welk budget kan ik daadwerkelijk mijn droom badkamer realiseren? Dat zijn altijd maar vragen waar je vaak niet eens over nadenkt en de droom van jouw badkamer maar laat varen.
Nu hoeft dat niet meer!

 

Mooi en toch voordelig?

Dat zijn meestal twee woorden die niet vaak in een zin gebruikt worden. Dit komt omdat voordelig vaak de producten zijn die in de uitverkoop gaan omdat niemand de producten wil hebben of wanneer de producten verouderd zijn. Niemand wil dat toch hebben in de droom badkamer?
Het is wel vaak zo dat je in de winkel wordt opgelicht met hoge prijzen en veel te veel beloftes waar je later helemaal niks meer van terugziet.
Laatst kwam ik op internet een douchewand van Douche Doncurrent tegen, de prijs was al indrukwekkend laag maar hun serves is ook nog eens geweldig. Zo beloven ze altijd pas blij te zijn wanneer de klant blij is en is de klantenservice behoorlijk lang per dag bereikbaar. Zo kun je dus altijd bellen wanneer je vragen hebt.

 

Douchewand of douchecabine

Persoonlijk zou ik voor douchecabines gaan, het blijft altijd toch warmer onder de douche en ik vind het er wel heel erg luxe uitzien dat hij hoger staat dan de rest. Daarnaast vind ik een inloopdouche echt niet meer zo bijzonder. Zowat iedereen laat dat plaatsen in hun nieuwe badkamer, terwijl ik echt alleen maar nadelen kan bedenken. Ok ik geef toe het staat wel erg strak en qua schoonmaken is het ook wel erg handig want je hebt veel meer bewegingsruimte met een douchewand dan bij een douchecabine.
Die douchewand van douche concurrent was trouwens wel heel erg mooi, industrieel waar ik van hou en de afwerking zag er ook heel erg mooi uit. Het was van zwart staal maar ook nog eens met een lichte blauwige kleur tegels erachter. Super hip en echt iedereen zijn smaak.

 

Droomdouche alleen voor jezelf?

Het ding waar eigenlijk niemand over nadenkt bij het realiseren van een nieuwe badkamer is dat het niet alleen je eigen smaak moet zijn, maar ook van de toekomstige bewoners!
Ja je leest het goed. Bij dit soort grote investeringen in je huis moet je echt wel nagaan wat iemand van de badkamer zou vinden op het moment dat je je huis te koop aanbiedt. Vaak haken mensen af voor een keuken of een badkamer die totaal niet de smaak van hun is. Let dus altijd op dat je de nieuwe badkamer enigszins neutraal houd.

About

No Comments

Leave a Comment