De mooiste kinderoorbellen voor je kleine prinses

Kinderoorbellen kopen

Als echte levensgenieter wil je natuurlijk dat je dochtertje zich zoveel mogelijk als een prinsesje kan voelen. Wat is dan een betere manier dan om je lieve prinses schitterende kinderoorbellen cadeau te doen? Wij geven je hierbij een speciale tip waar je hopelijk je voordeel mee kunt doen.

KAYA (van kayasieraden.nl) heeft de mooiste collectie oorbellen voor kinderen in huis, die iedere kleine meid gegarandeerd zullen laten stralen. In dit artikel zullen we een aantal van deze bijzondere kinderoorbellen onder de loep nemen. Niet alleen zijn deze oorbellen allemaal gezet in juweliers kwaliteit (.925) zilver, ook zijn ze allemaal te bestellen voor nog geen 10 euro. Je kunt je dochtertje er dus heel blij mee maken, zonder dat je er per se diep voor in je buidel hoeft te tasten.

Zilveren oorbellen ‘Silver Star’

Deze prachtige oorbellen met facet geslepen kristallen in stervorm zijn ongeveer 4 mm, en mooi geschikt voor meisjes tussen de vier en tien jaar oud. Omdat deze kinderoorbellen voorzien zijn van een E-coating van juweliers kwaliteit, zorgt dat niet alleen voor een warme zilverkleur, maar worden de oorbellen ook extra goed beschermd tegen verkleuring en slijtage. Zo zal je prinsesje nog heel lang plezier kunnen beleven aan deze bijzondere oorbellen! De ‘Silver Star’ oorbellen worden verpakt in een luxe geschenkverpakking met zilverpoetsdoekje. Wanneer je dit cadeau in huis neemt, kun je het dus gelijk aan je kleine meid cadeau doen.

Zilveren kinderoorbellen ‘Unicorn’ paars

Zoals iedereen weet zijn eenhoorns tegenwoordig waanzinnig populair zowel onder jongere meiden als ook binnen de huidige internetcultuur. Bij KAYA hebben ze dan ook allerlei ‘Unicorn’ kinderoorbellen, in verschillende kleuren en uitvoeringen. Eentje die wij erg mooi vinden zijn de zilveren kinderoorbellen ‘Unicorn’ paars. Deze lieve oorbellen bestaan uit schitterende elegante zilveren eenhoorn hoofdjes, met weelderig paars gekleurd haar. Daarbovenop zijn er in de oorbellen ook nog eens heel leuke glinsterende kristallen verwerkt. Je kleine meid zal stralen bij het zien van dit cadeau!

‘Zeemeermin’ kinderoorbellen met glitters

Tenslotte willen we de zilveren kinderoorbellen ‘Zeemeermin’ van KAYA niet onbenoemd laten. Deze prachtige zeemeerminnen zijn voorzien van een lichtblauwe staart met glitters. Je dochter zal zich hiermee voelen als een echte Disney-prinses! De zeemeerminnen zijn ongeveer 8 mm x 11 mm. Per sieraad doneert KAYA een bedrag aan een goed doel dat ervoor zorgt dat kinderen in Gambia naar school kunnen gaan. Een extra reden dus om deze leuke kinderoorbellen in huis te halen.

About

No Comments

Leave a Comment