Furla tas: genieten van het Italiaanse leven

Furla tas

Ik houd van de Italiaanse levensstijl. Die stijl staat voor mij voor genieten, lekker eten, puur natuur en rust. Ik ben nog maar één keer in Italië geweest en dat was voor een conferentie, dus het was niet echt rustig, maar ik vond het geweldig. Vooral het eten was iets om naar uit te kijken als ik eerlijk ben. ’s Middags en ’s avonds kregen we de heerlijkste pasta’s geserveerd, klaargemaakt met allerlei smakelijke ingrediënten. Daar ging mijn culinaire hart sneller van kloppen. Maar ja, na een week zat ik weer in Nederland en om de één of andere reden lukt het me nooit die heerlijke gerechten precies na te maken. Om toch die rust, het genieten en het lekkere eten te behouden probeer ik me te omringen met spullen die me aan die levensstijl herinneren. Toegegeven, tassen horen daar eigenlijk niet echt bij, maar met een Furla tas roep ik toch dat oorspronkelijke gevoel weer op.

Furla tas: een echte Italiaanse accessoire

Dat een Furla tas dat heerlijke Italiaanse vakantiegevoel oproept is niet zo vreemd. Het is echt een oer Italiaans merk dat in 1927 is opgericht door de Furlanetto familie. Ze ontwerpen allerlei accessoires van tassen tot schoenen. Inmiddels hebben ze meer dan 320 winkels verspreid over de hele wereld. Het merk is echt een luxe merk, maar ik vind ook wel dat die Italiaans stijl een beetje luxe en decadentie uitstraalt. Het hoort erbij. Het materiaal dat gebruikt wordt voor deze tassen schreeuwt kwaliteit uit. Het merk gebruikt Italiaans leer van hoge kwaliteit zoals saffianoleer, dat heel stevig id. Of runderleer dat juist soepel en zacht is. De originele ontwerpen zorgen ervoor dat je er niet snel op uitgekeken raakt en door de geweldige kwaliteit gaan ze jaren mee.

Stijlvol leven

Ik vind de keuze in Furla tassen echt geweldig. Volgens mij is er voor ieder wat wils. Je kunt echt een tas kopen die past bij jouw stijl. Ze hebben soms gewaagde kleuren, maar je kunt ook voor een traditionele stijl gaan. De ontwerpen zijn echt erg leuk, daar kun je mee gezien worden. En bovenal zijn ze natuurlijk vooral handig en praktisch. Een tas kan nog zo mooi zijn, als hij niet functioneel is, moet je hem niet kopen. Gelukkig is een Furla tas gewoon handig en bruikbaar. Met deze leuke accessoire kan ik tevoorschijn komen en hij herinnert mij aan mijn Italiaanse vakantie, aan het gevoel dat ik nog heel lang vast wil houden.

About

No Comments

Leave a Comment