Zelf moeilijk doen voor een feestje? Niet nodig!

Buffetten

De kans is groot dat je alles al geregeld hebt voor het kerstdiner. Maar wat doe je met oud & nieuw? Ga je dan ook weer úren in de keuken staan? Of neem je even contact op met www.5broden2vissencatering.nl? Zij verzorgen namelijk de heerlijkste buffetten, gewoon bij jou thuis of op de locatie die jij wenst. Je kunt het zo gek niet bedenken of zij regelen het voor je. Dat is een flinke zorg minder! Jij kunt je dan bezighouden met alle andere zaken die ook nog (even!) geregeld moeten worden. Want geloof me, een nieuwjaarsfeestje organiseren heb je niet zomaar voor elkaar.
Buffetten

Wat als er mensen met allergieën zijn?

Je hoort steeds meer mensen over hun allergieën voor bepaalde voedingsstoffen. Als gastheer of -vrouw heb je daar allemaal rekening mee te houden. Maar soms valt dat nog niet mee. Zeker wanneer je mensen met verschillende allergieën hebt en dan ook nog vegans, vegetariërs, flexitariërs en mensen die bijna niks lusten. Daar ben je mooi klaar mee. Je kunt natuurlijk half juni al beginnen met het uitzoeken van de verschillende recepten voor iedereen. Maar het is veel handiger om het hele diner uit te besteden. Dan heb je daar alvast geen omkijken meer naar.

De drukte deze dagen, het is niet meer normaal!

Probeer in deze dagen maar eens ongeschonden de supermarkt door te komen. En dan ook nog eens alles te vinden wat je nodig hebt. Het is bijna niet te doen. De rijen staan tot achterin de winkel en iedereen shopt alsof de winkel de komende drie weken gesloten blijft. Niet normaal meer. Alleen al daarom is het uitbesteden van je nieuwjaarsetentje een briljant plan. Jij kunt er voor zorgen dat je huis feest-proof is en dat je er zelf ook nog eens appetijtelijk uit ziet. De rest laat je lekker over aan de professionals.

Mensen verwachten dat IK kook

Nou, dan wordt het voor die mensen tijd om hun verwachtingen bij te stellen. We kunnen tegenwoordig alles zelf. Want we hebben de apparatuur ervoor. Maar dat het kan betekent nog niet dat je het ook wilt. Jij hebt ook kerstvakantie! Of jij hebt het juist extra druk op je werk in deze periode. Om dan niet volkomen over de kook (haha) te raken, is het gewoon echt slim om het diner uit te besteden. Het voordeel van een buffet is ook nog eens dat je lekker heen en weer loopt en af en toe eens iemand anders spreekt. Dat is pas gezellig!

About

No Comments

Leave a Comment