Veel verschillende zonnebrillen

We weten wel dat er veel verschillende zonnebrillen bestaan. Dit maakt de keuze maken voor een nieuwe zonnebril erg lastig en weet je soms niet wat je moet kiezen. Ook is het zo dat niet elk model goed bij jou past. Dat is nou eenmaal zo. En sommige mensen hebben het geluk dat bijna elk model ze staat. Maar weet wel, dat de keuze voor hun dan veel moeilijker gemaakt wordt, want ze kunnen uit veel meer modellen kiezen. En dat hoeft niet altijd een voordeel te zijn.

Veel verschillende soorten zonnebrillen

Dat er veel verschillende soorten zijn weten we allemaal wel. En dan is het vooral bij een dames zonnebril dat er veel verschillende varianten te vinden zijn. Vooral omdat de vormen erg kunnen verschillen en je veel meer varianten voor vrouwen kan maken dan voor mannen. Laten we even kijken welke soorten modellen er eigenlijk allemaal zijn.

Zo heb je de cat eye zonnebril die eigenlijk weer sinds een jaar of twee helemaal in is. Terug van weg geweest. Want in de jaren 50 zagen we ze ontzettend veel. Een lange tijd zijn ze eigenlijk uit de mode geweest en nul komen ze weer helemaal terug.

Een bril die heelmaal niet uit de mode raakt is de piloten zonnebril. Zowel voor de dames als voor de mannen heb je veel verschillende varianten op deze bril waar je uit kan kiezen. Ook zijn ze te vinden in alle kleuren en combinaties die je je maar kan bedenken.

Zonnebrillen met ronde glazen begin je ook steeds vaker te zien. Al zijn ze al een aantal jaren weer in elke winkel te vinden. Mensen waren toch een beetje afwachtend met dit model. Vaak grepen ze naar een ander model voordat ze eigenlijk keken naar de ronde modellen. 

Soorten glazen

We kunnen natuurlijk bladzijdes lang en duizenden woorden gebruiken om over verschillende modellen te praten. Maar laten we even kijken naar de soorten glazen die je ook nog eens kan hebben bij een zonnebril. Zo heb je gepolariseerde glazen, hiervan zijn de glazen zo gemaakt dat ze bijvoorbeeld de weerspiegeling van water filteren. Dan krijg je ook minder snel van die licht flitsen in je ogen. Dan wordt alles wat fel is eigenlijk geneutraliseerd. 

Naast gepolariseerde glazen heb je ook nog gespiegelde glazen. Dit zijn die zonnebrillen waar we jaren terug allemaal selfies en foto's in maakte. Want dat was stoer. Dan kon je jezelf zien in de glazen van de zonnebril van vrienden. Deze foto heeft iedereen sowieso een keer gemaakt. Jij hebt je er waarschijnlijk ook schuldig aan bevonden.

About

No Comments

Leave a Comment