Mieren verjagen? Aaltjes doen het!

Heb jij tijdens de zomermaanden ook last van die mieren in jouw tuin of zelfs in jouw hui? Dan zoek je waarschijnlijk ook een manier om mieren te bestrijden. Het is namelijk vrij irriterend voor velen van ons om te genieten in de tuin, met gedachte dat er heel veel mieren rondlopen. Hierdoor kun je gebruik maken van biologische bestrijdingsmiddelen

Help ik heb mieren in mijn tuin! 

Vaak zijn we op zoek naar manieren om insecten definitief te bestrijden. We gebruiken veelal chemische middelen en of middelen die gewoon zeer slecht zijn voor jouw planten, jouw tuin en voor vele andere dieren. Bepaalde insecten of dieren zijn juist nodig om jou te beschermen van ongedierte. Hierdoor is het handig om biologische bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Zo hoef je niet perongeluk andere dieren te bestrijden. Ook zijn chemische bestrijdingsmiddelen zeer slecht voor jouw gezondheid. Als jij deze hoe dan ook aanraakt, inhaleert of inneemt, kunnen er ook nare gevolgen ontstaan voor jou. Wil jij mieren bestrijden? Kies dan voor een biologische manier!

 

Bestrijdingsmethode 

Wil jij jouw tuin ontruimen en dus ook de mieren bestrijden? Dan kun je dat het beste doen door middel van het inzetten van aaltjes ofwel nematoden. Deze worden namelijk vaak ingezet om larven van mieren te bestrijden. De aaltjes dringen binnen bij de larven. hierdoor gaan de mieren dood. Heb jij al mieren in huis? Ook dan zijn aaltjes effectief. Miren zien aaltjes namelijk als gevaar. In principe zullen de mieren niet doodgaan. Ze zullen een ander plek kiezen om te leven. Hiernaast zijn ze ook niet gevaarlijk voor de mens, dier of plant. zE leven door insecten of larven te eten. Aaltjes kun je het best in lente, zomer en herfst inzetten. Ze zijn namelijk actief bij 8 tot 30 graden. Aaltjes zijn vrij klein. Je hebt circa 1 miljoen aaltjes nodig voor 1 m². Om de paar weken dien je het inzetten van aaltjes te herhalen. 

Aaltjes kopen

Ben jij van plan om aaltjes te kopen om mieren te bestrijden? Dan zit je vrij goed. Want aaltjes zijn een van de beste  biologische bestrijdingsmiddelen. Gezellig in één tuin zitten, zonder zorgen, is nog nooit zo leuk geweest! Je kunt één pak van 10 miljoen aaltjes voor €16,50 krijgen. Heb jij een grotere tuin of grond? Dan lopen de prijzen op tot €79,95. Voor 50 miljoen aaltjes betaal je dus €29,95 en voor 250 miljoen aaltjes betaal €79,95. Een fijne omgeving creëren is een investering voor jouw rust, jouw tuin en jouw omgeving. Investeer daarom in het kopen van Aaltjes en geniet oneindig van een schone tuin!

About

No Comments

Leave a Comment