Meer sfeer met opbouwspots

opbouwspots

Met flexibele verlichting is het mogelijk om iedere dag je huis een ander karakter te geven. Je past de verlichting aan op de gelegenheid of juist op de stemming die je op dat moment hebt. Komen er vrienden eten en wil je een knusse, intieme sfeer neerzetten? Of ga je aan de slag met die puzzel van duizend stukjes? Heb je een nieuwe open haard waar je de aandacht graag op wilt vestigen? Voor al deze gelegenheden is het fijn om flexibel om te kunnen gaan met de verlichting. Opbouwspots zijn hier bij uitstek voor geschikt om deze flexibiliteit te bieden en om maatwerk te leveren voor ieder situatie.

Verlichting als onderdeel van het interieur

Opbouwspots onderscheiden zich van andere spots doordat ze zichtbaar zijn. Ze hangen bewust zichtbaar in het interieur. Hiermee vormen ze een onderdeel van je interieur wat gezien mag worden. De spots zijn niet verwerkt in het plafond maar hangen er juist onder. Hiermee geef je aan dat je verlichting belangrijk vindt als onderdeel van het interieur. De keuze voor jouw specifieke opbouwspots qua stijl en kleur is uiteraard afhankelijk van hoe jouw interieur eruit ziet. Je wilt de verlichting natuurlijk goed aan laten sluiten op het interieur in totaliteit.

Geef aandacht met licht

Het fijne is dat je deze verlichting kunt dimmen en stellen. Hiermee bepaal je zelf waar je de aandacht op wilt vestigen in jouw interieur. Dit kan een mooie antieke kast zijn, een aquarium of juist dat prachtige schilderij. Dit geldt voor zowel het richten van de lichtbundel als de lichtsterkte. Het periodiek wisselen van deze standen geeft je interieur iedere keer weer een nieuw, uniek karakter. Dit maakt het juist zo leuk om actief bezig te zijn met flexibele verlichting.

Gebruik licht optimaal

Met deze flexibele verlichting kun je licht optimaal inzetten in je huis. Als een belangrijk onderdeel van het interieur om er een mooi geheel van te maken. Je laat zien dat je van verlichting houdt en dat je dit een wezenlijk onderdeel vindt van het interieur. Daarnaast kun je deze verlichting functioneel inzetten door soms iets extra te verlichten waar dat nodig is, bijvoorbeeld bij het zoeken van een sleutel op de grond. Daarnaast kun je het ook gebruiken om objecten in het interieur extra in de schijnwerpers te zetten zoals bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto. Opbouwspots zijn hiermee zeer breed inzetbaar en hiermee een echte aanrader voor liefhebbers van stijl en licht!

About

No Comments

Leave a Comment