Vooruitblikken naar zomereten met een Kamado BBQ

In dit gure winterweer doe ik niets liever dan vooruitblikken naar de zomer. Zeker nu het zoveel regent en het gewoon echt naar weer is. In de kerstvakantie is daar alle tijd voor. Het liefst ga ik dan ook al op zoek naar een item wat ik kan kopen wat echt van pas komt in de zomer. Dit jaar wordt dat een barbecue. Ik ben gek op barbecueën, en een nieuwe komt zeker van pas. Daarnaast is er niets zo zomers als barbecueën, en kan ik niet wachten totdat ik hem kan gebruiken. In deze blog vertel ik daarom meer over waarom ik de zomer zo leuk vindt, en hoe ik de perfecte barbecue heb gevonden! Veel leesplezier!

 

Wat ik zo leuk en fijn vind aan de zomer

Het allerfijnste aan de zomer vind ik de warmte. Eindelijk heb je dan weer de hele dag door zon op je gezicht. Vanwege de warmte kun je dan ook korte kleren aan en kun je die warme zonnestralen op je armen en benen voelen. Daar geniet ik echt van, want ik ben een echte koukleum. Daarnaast vind ik de vrolijkheid en gemoedelijkheid in de zomer altijd fijn. In de herfst en winter zijn mensen vaak wat meer in zichzelf gekeerd en wat norser. De enige uitzondering is rond de kerstdagen, die natuurlijk in het teken van denken aan anderen staan! Maar zodra de zomer aanbreekt heeft iedereen meer geduld en minder haast, wat een ongelofelijk prettige ervaring voor mij is. Tot slot ben ik gek op zomer eten, zomer drinken en de bijbehorende zomer activiteiten. Als waterrat vind ik niks fijner dan na een dag zwemmen en zonnen thuis te komen, de barbecue aan te zetten, een lekkere frisse watermeloen-salade te maken en dan lekker te gaan barbecueën en eten. Koud wit wijntje of kannen vol met limoen-water erbij en ik ben gelukkig. De geur van barbecues in de zomer kunnen mij dan ook helemaal blij maken!

 

De kwaliteit van Kamado barbecues

Ik denk dat ik zo gek ben op barbecues omdat ze zo veelzijdig zijn. Je kunt er alles op maken! Ook als vegetariër, veganist of gewoon niet vlees liefhebber heb je zoveel opties! Als eerste gerookte watermeloen, echt verrukkelijk! Ook vis, gepofte aardappels of groente-spiesjes smaken extra lekker van de barbecue. Daarnaast is het ook gewoon een sociale aangelegenheid. Ik vind het dan wel belangrijk dat je een goede barbecue hebt, die op en top werkt. De barbecues van Kamado zijn dan ook echt mijn favoriet. Kamado verkoopt allerlei soorten BBQs, maar wat ze gemeen hebben is dat elke van hoge kwaliteit is. Ze gaan lang mee, en ze worden snel warm. Ik kan niet zonder. Na jaren trouwe dienst is onze Kamado aan vervanging toe. Vandaar dat ik nu aan het zoeken ben naar een nieuwe. Ik weet nog niet precies welke het wordt. Maar een ding is zeker, het wordt gegarandeerd een Kamado BBQ!

About

No Comments

Leave a Comment