De puurste manier van leven door goede kleding te dragen

Op dit blog wordt er veelal geschreven over specifieke belevenissen die ons als mens doen beseffen wat het is om te leven. Puur te leven. In sommige gevallen wordt er niet verder gekeken dan de essentie: jezelf goed voelen. En wanneer doe je dat nu het meest? Wanneer je kleding draagt die perfect bij jou past. Dit blog is een ode aan zulke kleding. Ben jij benieuwd hoe jij het gevoel van puur te leven over jezelf heen kunt roepen? Lees dan snel verder!

Warme kleding is fijne kleding

In de zomer is dit vaak echter niet helemaal het geval, maar wanneer we het over de andere seizoenen hebben kan het wel echt een heerlijk gevoel geven: warme kleding dragen. Je kent het wel, wanneer je voordat je de deur uit moet op een frisse winterochtend doe je jouw jas aan en je weet gewoon dat je klaar bent voor de dag die komen gaat.

Dat gevoel is bijna niet te evenaren. Zeker als je merkt dat die jas jou als geen ander beschermt tegen regen, wind en sneeuw. Je krijgt alweer zin in de winter als je erover nadenkt! Aan wat voor soort jas denk je nu? Bij ons gingen de gedachten in ieder geval naar een Off White jas met een puffer jacket ontwerp.

Ook de Stone Island jas heren was een van de eerste modellen die in ons opkwam. Het gaat hier vaak om een parka, want die zijn gemaakt van een hard shell stof. Dit betekent dat er geen water, wind of hagel doorheen komt. Kan je jezelf voorstellen welk gevoel van puur leven er bij je binnenkomt wanneer je in zo’n jas door een sneeuwstorm aan het lopen bent?

Niet alleen warme kleding is geweldig, het oog wil namelijk ook wat

Op het moment dat je jouw jas uitdoet wil je natuurlijk ook een mooie trui of een mooi T-Shirt hebben om te dragen. Een shirt in jouw lievelingskleur kan al gauw ervoor zorgen dat het iets is wat jij veel zal dragen, puur omdat het jou zo’n fijn gevoel geeft. Maar hoe zit dat met items die jij niet altijd en overal naartoe zou kunnen dragen? Hoe geven die jou dan zo’n goed gevoel?

Dat gebeurt vaak wanneer het kleding is van een bepaald merk. Kijk bijvoorbeeld eens naar een Fendi shirt. Dit zijn over het algemeen shirts die niet bij iedereen in de smaak vallen door het opvallende kleurgebruik en glitters. Maar toch kunnen ze jou een geweldig gevoel geven wanneer je ze draagt. Dit komt door de bijzondere factor die aanzien heet. Ook dit is een pure beleving van emoties.

About

No Comments

Leave a Comment