De lekkerste maaltijden voor tijdens je werk!

bureaustoelen

Zoals je van ons gewend bent bespreken we altijd de lekkerste en leukste tips om maximaal te kunnen genieten van het leven. Genot kan je al krijgen van de kleinste dingen in het leven. Wij zijn er om jou zoveel mogelijk te laten genieten. Een plek waar mensen meestal niet zo genieten is de werkvloer. Wat vaak nog veel minder te genieten is, het eten. Het eten in de kantines of de aangeboden lunch is meestal niet te pruimen. Kom daarom massaal uit jullie luie bureaustoelen en maak wat van je lunch. Met een klein beetje moeite heb je dagelijks de lekkerste maaltijden op tafel tijdens je pauze. Bijkomstig voordeel is dat je ook nog eens geld bespaart. Want boodschappen doen in de supermarkt is natuurlijk veel voordeliger dan in weer even iets bestellen en laten bezorgen. De onderstaande tips zijn eenvoudig samen te stellen gerechten die jouw werkdag gegarandeerd aangenamer zullen maken.

Broodje zalm

Heerlijk zo een broodje zalm maar wel prijzig hoor. Inderdaad als je het besteld bij een broodjeszaak kost het je vaak al 6 euro. En dan heb je een broodje op. Nou daar red de gemiddelde harde werker het niet mee tijdens de lunch. Door voortaan zelf naar de supermarkt te gaan en een broodje te smeren heb je voor hetzelfde geld 4 broodjes zalm. Het eerste dat je nodig hebt is een lekker broodje. Dit kan een hard broodje zijn of een croissant. Besmeer deze met wat kruiden roomkaas. Koop een kleine rode ui en snijd hem in stukjes. Deze kan je over het broodje verspreiden. Vervolgens knal je er een paar heerlijke plakken gerookte zalm overheen. Als kers op de taart besprenkel je de zalm met een beetje peper en zout. Het genot tijdens je lunch zal intens zijn!

Rookvlees met pesto kaasspread

Een andere topper voor tijdens de lunch is rookvlees met pesto kaasspread. Of je dit nu combineert met een cracker of een broodje, het zal altijd smaken. Rookvlees en pesto zijn een gouden combinatie. Dat proef je ook terug in je broodje. Nog wat peper voor wat extra smaak en je broodje is af. De rookvlees is van zichzelf al zoutig dus daar is geen extra zout voor nodig. Wederom kan je lekker veel broodjes maken in verhouding tot de prijs die jou betalen bij een broodjeszaak. En zeg nou zelf hoeveel moeite was dit nou?

Vegetarisch lekker

We hebben uiteraard ook nog een heerlijke optie voor de vegetariërs onder ons.  Namelijk een heerlijk pistoletje met brie. Om het allemaal net even iets spannender en smaakvoller te maken gieten we er heerlijke honing overheen. Wederom een gouden combinatie die zal zorgen voor een smaaksensatie in je mond. 

About

No Comments

Leave a Comment