Deze likeuren zullen zeer goed gaan smaken: Bacardi en Pisang Ambon

Het drinken van een likeur is iets dat veel mensen graag doen. Het is dan ook leuk om soms eens te kunnen genieten van een lekker drankje. Uiteraard moet alcohol altijd met mate gedronken worden. Er zijn veel verschillende soorten van likeur die gedronken kunnen worden. Het is op deze manier altijd wel mogelijk om te kiezen voor een drankje die goed bij jou in de smaak zal vallen. Toch zijn er altijd wel een paar soorten likeuren die iets bekender zijn dan de andere merken. Bij likeur speelt smaak altijd een grote rol. Aangezien er zo veel likeuren zijn is het lastig om alles uit te proberen. Er zijn echter wel bepaalde categorieën van likeuren waaruit gekozen kan worden. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor rum of de specialere smaken die niet echt binnen een herkenbare categorie vallen. 

Pisang Ambon

Pisang Ambon is een goed voorbeeld van de likeuren die niet echt binnen een bekende groep valt. Deze likeur kan je niet omschrijven als wodka, tequila of rum. Daarentegen is dit wel een heerlijke bananenlikeur waar veel mensen van kunnen genieten. Het is dan ook niet gek dat veel mensen graag deze likeur drinken. Oorspronkelijk is deze drank ontstaan in Indonesië. De Hollanders vonden deze likeur wel goed smaken en vervolgens is de likeur toen teruggekomen naar Nederland. Hier is toen het merk Pisang Ambon ontstaan. De Pisang drank is een typisch drankje dat je heerlijk vindt of juist niet zo erg lekker vindt. Als je van bananen houdt is de kans erg groot dat je deze likeur lekker zal vinden. Deze likeur is door de groene fles snel te herkennen

Bacardi 

Een ander merk van de likeuren die veel mensen wel kennen is Bacardi. Over de jaren heen is dit merk dan ook steeds populairder aan het worden. Bacardi staat bekend om de rum die het maakt. De rum is er in diverse soorten smaken. Hierbij is het vooral de witte rum en de donkere rum die erg populair is. Daarnaast zijn er binnen het merk ook veel andere smaken. Bij de witte rum zijn er onder andere diverse smaken met fruit. Zo kan er gekozen worden voor citroen, framboos of mango. Daarnaast wordt er met de rum steeds meer gekozen voor nieuwere smaken. Een van deze varianten is de spiced rum. Deze donkere rum heeft niet iets meer smaak, waardoor het ook een interessante optie is voor cocktails. Dankzij de Bacardi spiced aanbiedingkan je deze variant ook zelf gaan proberen.

About

No Comments

Leave a Comment