Deze drie apparaten mogen niet ontbreken in een moderne keuken

De keuken wordt gezien als het hart van een woning. In de keuken komen we samen, en worden de lekkerste gerechten bereid. Maar dan moet er natuurlijk wel goed keukenapparatuur aanwezig zijn. Het belang van krachtige ovens en fornuizen spreekt dus voor zich. Maar met alleen goede inbouwapparatuur ben je er nog niet. Er zijn ook genoeg apparaten die niet ingebouwd zijn, en toch niet mogen ontbreken in een moderne keuken. Denk bijvoorbeeld aan een friteuse en een koffiezetapparaat. Om je een beetje op weg te helpen, staan in dit artikel drie elektrische apparaten die absoluut niet mogen ontbreken in het hart van het huis. Oftewel, de keuken.

Aardappelschilmachine

Laten we eerlijk zijn, het schillen van de aardappelen kan iedere avond bijzonder veel tijd in beslag nemen. Zeker wanneer je moet koken voor een groot gezin, of wanneer je een gerecht wilt klaarmaken met veel aardappelen. Denk bijvoorbeeld aan een aardappelschotel. Hoe fijn zou het zijn als een elektronisch apparaat je deze moeite uit handen zou kunnen nemen? Een aardappelschilmachine kan in korte tijd een heleboel aardappels schillen. Dit apparaat kan jou dus een hoop tijd en moeite besparen. Daarnaast zijn de machines strak vormgegeven waardoor ze niet misstaan op het aanrecht. Houdt bij het uitkiezen van een aardappelmachine wel rekening met de capaciteit die je nodig bent. Dit zorgt ervoor dat jouw machine optimaal kan presteren, en langer meegaat.

Combisteamer

Combisteamers zijn nog vrij onbekend in Nederland, maar eigenlijk zijn het dé meest geavanceerde keukenapparaten op de markt. Een combisteamer lijkt, qua design, een beetje op een oven of magnetron. Toch is dit keukenapparatuur een stuk geavanceerder dan de ouderwetse oven. Een combisteamer kan namelijk niet alleen koken, maar ook braden, pocheren, stomen en braden. Dit betekent dat je vrijwel ieder gerecht kunt klaarmaken in de combisteamer. Een combisteamer is dus eigenlijk een heleboel keukenapparaten in één. Voor veel mensen klinkt dit ingewikkeld, maar niets is minder waar. Combisteamers zijn namelijk zeer gemakkelijk te bedienen. Met slechts een paar handige knopjes kun je een heleboel gerechten bereiden.

Citruspers

Verse Jus D'Orange is ontzettend populair in veel huishoudens, maar ook citroensap en limoensap wordt steeds populairder. Bijvoorbeeld bij het bereiden van kipgerechten of cocktails. Een citruspers is daarom een bijzonder handig keukenapparaat om in huis te hebben. Deze elektronische citruspersen besparen je niet alleen een hoop tijd, maar ook een hoop moeite. Niemand heeft namelijk zin om tien minuten lang het sap uit een citroen te staan persen. Met een citruspers heb je in slechts enkele seconden een lekker glas versgeperst sap.

About

No Comments

Leave a Comment