De lekkerste drankjes met ijsblokjes

Het zomerse weer komt er weer aan, en dat betekent dat we weer volop kunnen genieten van verschillende ijskoude drankjes. Er zijn een hoop lekkere drankjes die we deze zomer weer kunnen maken, denk aan heerlijke romige milkshakes, of een gezonde smoothie. Deze ijskoude drankjes zijn perfect voor het warme weer, hopelijk kunnen we binnenkort genieten van deze drankjes op een tras in de felle zon. Kan jij ook niet wachten tot het weer zomer is? Wij kunnen in ieder geval niet wachten en daarom geven we jullie enkele lekkere voorbeelden van ijskoude zomerse drankjes.

Milkshake met vanille

Een heerlijk zoet en romig drankje voor de zomer is een milkshake. Met ijsblokjes maak je deze milkshake nog lekkerder. Een ijsblokjesmachine is voor ons eigenlijk wel een must have in de zomer. Een vanillemilkshake maak je super gemakkelijk. Voeg aan de melk wat vanilleroomijs toe, maak het nog zoeter met wat vanille-extract. Om de milkshake summer ready te maken voeg je ook wat ijsblokjes toe. Super lekker en simpel.

Bosvruchten smoothie

Eigenlijk is het met een blender niet makkelijker te krijgen. Voeg alle ingrediënten toe bij elkaar in de blender en mixen maar. Voor een bosvruchten smoothie heb je zoals de naam al zegt bosvruchten nodig. Denk aan aardbeien, bramen, blauwe bessen, frambozen en meer. Daarnaast is het toevoegen van Jus ‘Orange essentieel om een goede substantie te krijgen. Als laatste voeg je ijsblokjes van de ijsblokjesmachines om de bosvruchten smoothie extra koud te maken.

De beste ijsblokjesmachine

Om deze heerlijke drankjes te maken raden we het zeker aan om te kijken naar een ijsblokjesmachine. Heb je een eigen restaurant? Dan is dit al helemaal een goede toevoeging. IJsblokjesmachines worden in de horeca enorm veel gebruikt. Het voegt wat extra’s toe aan alle lekkere drankjes. Naast dat een ijsblokjesmachine gebruikt wordt voor het maken van ijsblokjes voor drankjes, wordt het in de horeca ook voor vele andere dingen gebruikt, denk bijvoorbeeld aan het koel houden van flessen wijn of champagne. Maar ook bij een buffet kunnen ijsblokjes van pas komen om eten koel te houden. Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten wanneer je een ijsblokjesmachine gaat aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan de productiecapaciteit, dit zijn het aantal ijsklontjes uitgedrukt in KG per 24 uur. Een tweede punt is de opslagcapaciteit, dit is de hoeveelheid ijsklontjes dat een machine tegelijkertijd op kan slaan. Het laatste punt is de vorm van ijsklontjes.

About

No Comments

Leave a Comment