De beste visvakanties ter wereld: waarheen voor de beste vangsten?

Dit artikel is voor iedereen die van vissen houdt. Een van de beste manieren om je langverwachte vakantie door te brengen is door te vissen. Na een lange dag werken kun je met vissen volledig ontspannen, de mooiste herinneringen maken en heerlijk eten. Er zijn veel verschillende soorten visvakanties die men kan overwegen. Sommige vissers gaan liever naar een specifieke bestemming om op een bepaalde vissoort te vissen, terwijl anderen gewoon de beste algemene visstek willen vinden. Wat jouw voorkeur ook is, er zijn genoeg geweldige vakantiebestemmingen voor vissers over de hele wereld.

Enkele van de beste landen om te bezoeken voor een visvakantie zijn:

Australië

Australië is de thuisbasis van enkele van de beste zoetwatervissen ter wereld. De Murray River is een bijzonder populaire plek en herbergt een grote verscheidenheid aan vissoorten.

Denemarken

Heb je echt een hart voor vissen? Dan zal het idee van een Denemarken visvakantie het ongetwijfeld sneller doen kloppen! Aan de Deense kust, waar talloze makrelen, kabeljauwen, koolvissen en meervallen voorkomen, waar jij de lijn gaat uitwerpen. Om nog maar te zwijgen van de rivieren, meren en vijvers met forel, zalm en snoek. Er zijn tal van uitstekende locaties om jouw hengel uit te gooien, maar het schiereiland Jutland staat vooral bekend als een echte vislocatie. Wij hebben in de link een lijst van de mooiste vislocaties voor jouw opgesteld, samen met eersteklas accommodaties. Kijk je er net zo naar uit als wij?

Canada

Canada is een ander geweldig land voor zoetwatervissen. Er zijn veel meren en rivieren om uit te kiezen, en de visserij is er meestal uitstekend.

Mexico

Mexico biedt zowel zoet- als zoutwatervismogelijkheden. Vooral de Zee van Cortez is populair bij vissers en herbergt een grote verscheidenheid aan vissoorten. Sportvissen is op veel plaatsen toegestaan. Door de uitgebreide kustlijn van Mexico zijn er veel eilanden, rivieren, meren, lagunes en andere waterpartijen.

Frankrijk

Frankrijk is ook een walhalla voor visliefhebbers. Er is een goede reden een visvakantie Frankrijk zo populair is. Er zijn verschillende prachtige locaties in "La Douce France" waar je het hele jaar door kunt vissen. Talrijke rivieren en meren, de Atlantische Oceaan, de Middellandse Zee en andere wateren bieden voldoende plaatsen om jouw lijn uit te gooien. Je kan alleen of met een vriend genieten van het kabbelende water tijdens het vissen. Je weet maar nooit; de snoekbaars en karper die graag in het kanaal van Orleans zwemmen zouden wel eens gevangen kunnen worden. Toch zal je tijdens een visvakantie in Frankrijk ook genieten van een prachtige omgeving!
 

 

About

No Comments

Leave a Comment