Investeren in crypto

Je ziet het de laatste tijd veel meer voorbij komen, Bitcoin is de afgelopen maanden weer enorm gestegen en wordt de hype rondom cryptocurrencies alleen maar groter. Je zou ervoor kunnen kiezen om te gaan beleggen in aandelen op verschillende internationale beurzen, maar kun je er dus ook voor kiezen om te gaan investeren in crypto. In dit blog vertellen we je meer over wat crypto nu precies is, hoe je kunt handelen in crypto en bespreken we een potentiële cryptocurrency, EOS!

Wat is crypto?

Wanneer je het over crypto hebt, denken vele mensen direct aan Bitcoin. Door de komst van Bitcoin is de markt op het gebied van crypto daarentegen enorm geëvolueerd. Onder de investeerders werd er erg veel gespeculeerd over de toekomst van crypto en dachten vele mensen dat de verschillende munten maar een kort leven zouden krijgen, maar is inmiddels het tegendeel bewezen en is de markt alleen maar groter aan het worden. Via een platform kun je handelen in crypto, om de munten vervolgens toe te voegen aan het portfolio en te wachten op een mooie stijging!

Hoe te handelen in crypto

Nu zijn er natuurlijk verschillende methoden en strategieën die aan te houden zijn tijdens het investeren in crypto. Zo zijn er mensen die munten maximaal een jaar aanhouden en op zoek gaan naar munten met erg veel potentie, maar kun je er ook voor kiezen om de munten erg lang aan te houden om een mooi rendement te behalen. De meest voorkomende manieren van traden zijn HODL, swing traden en daytrading. HODL is een strategie waarbij de munt wordt aangehouden op de lange termijn, om deze vervolgens bij een hoge koers te verkopen voor een mooi rendement. Met swing trading wordt hetzelfde proces in een korte periode uitgevoerd en met daytrading gebeurt de trade nog dezelfde dag. Daarnaast is het belangrijk dat je op zoek gaat naar potentiële cryptomunten die je interesseren, zola bijvoorbeeld EOS!

Een potentiële cryptocurrency, EOS!

Tegenwoordig zijn er vele mensen aan het speculeren over verschillende cryptomunten die mogelijk een zeer grote groei zullen maken. Er is onderzoek gedaan en is iemand hier aan de hand van zijn eigen onderzoek opgekomen, waarna vele mensen volgen en oom roekeloos de coin kopen zonder onderzoek te hebben gedaan. Het is altijd aan te raden om zelf je onderzoek te doen, maar kun je wel kijken naar crypto valuta's waar veel over gesproken wordt.

Een voorbeeld van een cryptocurrency met potentie, is EOS. Het EOS.IO netwerkt heeft EOS ontwikkeld. Op dit netwerk worden zogenaamde ‘dApps’ ontwikkeld. Gevoelige data als transacties worden hier cryptografisch versleuteld zodat gegevens veiliger zijn opgeslagenm. Met EOS kun je als bedrijf ontwikkelde programma's aanschaffen door te betalen met EOS crypto, maar kun je ook als dApps blockchain producent aan de slag, waardoor je EOS kunt verdienen. 

Wanneer je nu geïnteresseerd bent in EOS kun je EOS kopen, maar is het wel aan te raden om eerst zelf je onderzoek te doen!

About

No Comments

Leave a Comment